Cam 3 P2 2 Scaled Jpg

SE SHOWREEL

Velkommen til RETAIL DESIGN

Innovative ideER og stILFULDT designs

RETAIL DESIGN er en del af 3D-Vizual og vi er eksperter i 3D præsentationer som kommer så tæt på det endelige resultat med vores fotorealistiske visualiseringer i høj kvalitet. Udover selve designs, udfører vi også byggeriet for Jer i samarbejde med vores samarbejdspartnere.

Instagram

Detailindretning

Gør din vision til virkelighed med fotorealistiske 3D-visualiseringer

Retail Design er et specialiseret 3D Studio i Danmark. Vi er ikke kun designere, men også innovatører, når det kommer til at designe til detailvirksomheder.

Fra konceptplanlægning til at skabe meget detaljerede og realistiske designs og samarbejde om byggeri, vi dækker dig.

Praktisk og æstetisk tiltalende, vores 3D-design vil imponere dine kunder i et enkelt look. Hold dig på toppen af de seneste detail designtrends med os som din partner 3D-visualiseringsbureau.

Fra nye detailprojekter til renoveringer, vi står ved vores forpligtelse til ekspertise. Del, hvad du tænker, og overlad resten til os.

 

Anmode om et tilbud

Hvad kan vi tilbyde jer

RETAIL DESIGN er din innovative design partner på dit projekt. I samarbejde med vores partnere kan vi bære jer igennem hele processen fra design til udførelse.  

Hotel Design

Gennem årene har vi været med på flere hotel projekter så som Sanders Hotel i København, Absalon Hotel, Wake Up Hotels m.fl

Restaurant Design

Vi har i mange år arbejdet med design af restauranter og cafeer. Såsom Cocks og Cow Restauranterne, Bird and The Churchkey, Sushi Restaurant

Butik Design

Vi har udført indretninger for Sand Copenhagen, X-Jewellery samt andre virksomheder

Kontor Design

Kontorindretninger har vi udført en del projekter af gennem årene for forskellige virksomheder

Produkt Design

Vi har lavet forskellige produkt præsentationer for virksomheder såsom Louis Poulsen mv.

Bolig Design

Vi udvikler og designer interiør designs til hjemmet som gør boligen unik i design.

Detail indretnings proces hos Retail Design

Hos Retail Design følger vi en enkel, men alligevel beregnet proces, der fører til en smuk og funktioneldetail indretning.Retail 

Indledende konsultation

Kontakt os og del dine projektbehov med en af ​​vores repræsentanter. Vi indsamler vitale detaljer og oplysninger for at opbygge en fælles forståelse af dit brand, dine mål og dine præferencer.

Konceptudvikling

Vores team udvikler et designkoncept, der afspejler dine detaildesignprojektbehov og præferencer. Det involverer valg af farveskemaer, materialer og møbler.

Rumplanlægning og design

Vi optimerer layoutet og sikrer, at alt integreret er inkluderet i det endelige design. Vi laver skitser, moodboards og 3D-gengivelser som en del af det endelige design.

Endelig gennemgang og løbende assistance

Butikslokalet er klar til kundebesigtigelse. Vi kan foretage mindre ændringer, hvis det er muligt, og sikre, at butikslokalet fortsætter med at skinne og levere de forventede resultater.

Materialevalg

Vi henter materialer, finish og møbler fra partnerleverandører, der stemmer overens med dit designkoncept og tildelte budget. Vi samarbejder også med entreprenører for at fuldføre projektet.

Vil du se mere?

Hop over på vores RETAIL hjemmeside

Ofte stillede spørgsmål

Ja absolut! Dit kreative input er mere end velkomment, hvilket sikrer detailprojekternes succes. Vi samarbejder med kunder i alle faser. Så du er velkommen til at anbefale ændringer, redigeringer eller noget, du tænker på.

De fleste 3D-visualiseringsprojekter for detailkunder afsluttes på 2-3 dage. Det kan dog tage længere tid, hvis du har komplekse krav. Lad os ringe og diskutere projektets tidslinje.

Du skal blot kontakte os og aftale en indledende konsultation. Vores team vil have detaljerede diskussioner om projektet, herunder dine krav, budget og tidslinje.

En af de største fordele ved 3D-visualisering er, at den giver nøjagtige og fotorealistiske interiørdesigns. Dette reducerer risikoen for designfejl, samtidig med at du sparer værdifuld tid og budget. Giver kunder og interessenter mulighed for at træffe kritiske design- og tekniske beslutninger for detailforetagender.

Det meste af 3D-interiørgengivelse og visualisering koster alt mellem 5000 og 15000 kr. Den faktiske pris beregnes efter at have studeret projektets specifikationer og udfordringer.

Kontakt os og anmode om et projektoverslag.